⭐⭐⭐⭐⭐ 9.7 van 207 beoordelingen - Nu geopend: onze nieuwe showroom in Rotterdam!

Kwaliteit gietvloer

De kwaliteit van een gietvloer hangt van verschillende zaken af

DRT Gietvloeren

De kwaliteit van een gietvloer hangt van verschillende zaken af. Denk hierbij aan de analyse en behandeling van de ondergrond. Wijze van applicatie en de gebruikte grondstoffen. Voor u als buitenstaander geen makkelijke materie en vaak weinig transparant. Onze adviseurs proberen u deze helderheid zo goed als mogelijk te geven, schroom dan ook niet al uw vragen te stellen! De producten van DRT Gietvloeren voldoen aan hoge eisen, gesteld door iso-certificaten, afbouwkeur-keurmerk, VCA, CBW en NOA Afbouwgarantie. Daarnaast is DRT een erkend leerbedrijf en staan we garant voor de kennis en kunde van onze applicateurs, projectleiders en verkopers.

DRT Gietvloeren

Kleurvaste gietvloeren

De kleurvastheid van de gietvloer wordt herleid uit de gebruikte grondstoffen. Onze gietvloer Urban Velvet Plus is een 100% kleurvaste alifatische gietvloer. Dit betekent dat er geen kleurverschillen kunnen optreden door blootstelling aan zonlicht. U kunt dus met een gerust hart uw meubels en interieur aanpassen zonder dat u kleurverschillen in uw vloer krijgt. De technische naam van kleurvaste gietvloeren is een alifatische gietvloer, niet-kleurvaste vloeren worden aromatische gietvloeren genoemd. Ook de Living Concrete gietvloeren zijn kleurvast, gietvloeren met een natuurlijke basis van cement.

Graag adviseren wij u over onze collectie gietvloeren.

DRT Gietvloeren

Krassen in uw gietvloer

Een gietvloer behoort tot de categorie harde vloeren en elke harde vloer is krasgevoelig. In vergelijking met hout, linoleum en tegelvloeren zijn gietvloeren van DRT minder krasgevoelig. De krasgevoeligheid van een gietvloer is afhankelijk van factoren als grondstofgebruik, omgeving en gebruik. Voor ieder type gietvloer is dit anders. Graag adviseren wij u over de verschillen tussen onze gietvloeren.

Over het algemeen geldt; hoe flexibeler de gietvloer, hoe minder de krasgevoeligheid is. Woont u echter in een nieuwbouwwijk met veel zand voor de deur, dan kan dit invloed hebben op de krasvorming in uw vloer. Dit is bijvoorbeeld vij gemakkelijk te ondervangen door een goede schoonloopmat.

DRT Gietvloeren

Scheuren in uw gietvloer

Een gietvloer bestaat uit inerte materialen en scheurt in principe niet uit zichzelf.

Wanneer echter de ondergrond beweegt door bijvoorbeeld krimp of zetting, dan bestaat de kans dat een gietvloer mee scheurt. Onze adviseurs en projectleiders bekijken die factoren die meetbaar en zichtbaar zijn op locatie. Ook adviseren wij u zo volledig mogelijk vooraf hoe om te gaan met zaken als ondergrond, kwaliteit, vloerverwarming en maatregelen om de kans op scheurvorming te minimaliseren. 100 % voorspellen of uw ondergrond nooit gaat bewegen is helaas niet mogelijk.

Ontstaat er onverhoopt een scheur in uw gietvloer, dan kan deze, wanneer het een stabiele scheur betreft, meestal goed gerepareerd worden door onze servicedienst.

DRT Gietvloeren

Eigen applicatieteams

DRT Gietvloeren werkt met eigen applicatieteams zodat het gehele proces van verkoop, applicatie en oplevering onder verantwoording van DRT valt. Dit betekent dat wij u betrouwbaarheid en kwaliteit kunnen garanderen. Wilt u meer weten over de kwaliteit van een DRT gietvloer? Neem dan contact met ons op of kom naar één van onze showrooms. Wij staan u graag te woord!

Prijsopgave

Vraag een vrijblijvende prijsopgave aan of neem contact op voor meer informatie.

Showroom
Sint-Niklaas (B)

Nylonfabriek, Lindenstraat 90
9100 Sint-Niklaas
België
@ info@drt.be
t 0032 34309259

Openingstijden

Di t/m za: 10.00 – 17.00 uur
op afspraak

Tussen 14 en 28 augustus is onze showroom te Antwerpen gesloten.
Op afspraak bent u welkom in onze showroom te Zedelgem.

Showroom
Zedelgem (B)

Torhoutsesteenweg 107
8210 Zedelgem
België
@ info@drt.be
t 0032 34309259

Openingstijden

Op afspraak:
Ma: 13:00 – 18:00 uur
Di t/m Vrij: 13:30 – 18:00 uur
Za: 10.00 – 16.00 uur

Hoofdkantoor
DRT Vloeren

Randmeer 6
5347 JW Oss
Nederland
@ info@drt.nl
t +31 (0)412 642588

Openingstijden

Ma t/m vrij 8.30 – 17.00 uur
(geen showroom)

Showroom
‘s-Hertogenbosch

Vughterstraat 280
5211 GR ‘s-Hertogenbosch
Nederland
@ info@drtgietvloeren.nl
t +31 (0)73 6121203

Openingstijden

Ma: Gesloten
Di t/m Vrij: 09:30 – 17:30 uur
Za: 10.00 – 17.00 uur
Zo: 12:00 – 17:00 uur

Showroom
Rotterdam

Avenue Concordia 30
3062 LJ Rotterdam
Nederland
@ info@drt.nl
t 010 200 4294

Openingstijden

Op afspraak:
Ma t/m Vrij: 09:00 – 17:00 uur
Za: 10.00 – 16.00 uur

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.