Een gietvloer zit altijd als gegoten

Consument

Consument

Klanten weten maar al te goed waarom ze voor een gegoten vloer kiezen. Zo hebben ze geen naden en kunt u ze gemakkelijk proper houden, want ze zijn bijzonder onderhoudsvriendelijk. Ook in combinatie met (al dan niet bestaande) vloerverwarming zijn ze een perfecte oplossing. Of u nu een gietvloer zoekt voor uw woonkamer, badkamer of slaapkamer: hier vindt u beslist een vloer die matcht met uw levensstijl. Op zoek naar een landelijke look? Of liever strak? Alles kan!

Retail

Ook heel wat winkeluitbaters vinden hun weg naar DRT Gietvloeren. Zo biedt DRT heel wat onderhoudsvriendelijke gietvloersystemen die tegen een stootje kunnen. Ook het duurzame karakter van deze vloeren spreekt de retailsector aan. Indien u wenst, kunt u kiezen voor een uitvoering met een anti-slipafwerking. Op die manier garandeert u absolute veiligheid aan uw klanten bij nat weer. Ook voor oneffen gronden hebben wij een pasklare oplossing. Renovatie nodig? Wij zorgen ervoor dat de renovatiewerken in een mum van tijd achter de rug zijn. Kies hier de gietvloer die het best in uw toonzaal, winkel of galerij past.

Retail

Kantoor

Kantoor

Op kantoor wilt u uiteraard absolute rust creëren. Daarom voorzien we ook gietvloeren met een hoge geluidsisolatie. Voor ieder budget hebben wij een geschikte gietvloer. Wist u trouwens dat de onderhoudskosten tot 25% lager zijn in vergelijking met een vloer van linoleum? Ook als u uw bureau wilt renoveren, kunnen gietvloeren een prima oplossing zijn. Op zoek naar een duurzame gietvloer? Laat u verrassen door het uitgebreid aanbod.

Gezondheidszorg

De zorgsector heeft sowieso hoge eisen qua hygiëne en duurzaamheid. Dat is evident. En die eisen willen we maar al te graag respecteren. Daarnaast kunt u ook opteren voor een eenvoudige en snelle renovatie. Wilt u uw bestaande linoleumvloer vervangen? Of laklagen voorzien met bacteriewerende eigenschappen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Vertel ons gerust wat u precies zoekt en wij denken samen met u mee.

Gezondheidszorg

Horeca

Horeca

Horeca is een aparte sector: hier moet een vloer aan specifieke eigenschappen voldoen door het intensieve gebruik. Een sterke, duurzame vloer is in deze branche een absolute must. Ook een vlotte schoonmaak en respectering van de HACCP-normen bepalen de keuze van de vloer. Wilt u een anti-slipvloer in de keuken van uw café of restaurant? Dat is perfect mogelijk. Samen zoeken we niet alleen de meest gebruiksvriendelijke vloer, maar ook de vloer die het best bij uw interieur past.

Openbare gebouwen

Ook voor de openbare sector is het aanbod aan gietvloeren heel uitgebreid. Hier ligt de nadruk op duurzaamheid, maar ook op een hoge belasting en onderhoudsvriendelijkheid. Onze gietvloeren kunnen gerust tegen een stootje. Bovendien biedt een anti-sliplaag extra zekerheid aan uw bezoekers. Zo kunnen ze binnen niet uitglijden als het buiten regenachtig weer is. Ook voor renovatieprojecten van uw openbaar gebouw kunt u bij ons terecht. Een vloer plaatsen op een oneffen ondergrond? Geen probleem. We klaren de klus in no-time.

Openbare gebouwen

Horeca

Renovatie

Tijdens renovatiewerken wenst u maar één ding: dat alles zo snel mogelijk achter de rug is. Het DRT-team zorgt hiervoor. Bovendien laten we een minimum aan vuil achter. Zo ondervindt u weinig last van de werkzaamheden noch van onnodige sloopkosten. Maximum 1 week tijd en alles is achter de rug. Wist u trouwens dat onze vloeren ook geschikt zijn voor vloerverwarming? Dankzij de kleinere dikte verbeteren de thermische prestaties. Heeft u al vloerverwarming liggen onder uw bestaande vloer? Geen probleem. We recupereren hem op een kwalitatieve manier. Reken op het DRT-team voor uw renovatieproject. Hierdoor bespaart u tijd én geld. Zo is het niet nodig om deuren, deurlijsten of plinten te veranderen. Kiezen voor DRT is bovendien een milieuvriendelijke zet. Want tijdens onze werkzaamheden maken we geen onnodig afval en we geven uw ruimte een duurzame oplossing.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.