Milieuvriendelijke, duurzame gietvloeren?
Een must!

Duurzaamheid en milieu

Duurzaamheid en milieu

Duurzaamheid en milieu

Als bedrijf dat actief is in chemische producten is het een absolute must om rekening te houden met het milieu en duurzaamheid. Niet alleen omdat we hiertoe verplicht zijn door de overheid, maar ook omdat we het milieu een warm hart toedragen. Zo werken onze medewerkers dagelijks met verschillende milieuvriendelijke producten. Onze klanten weten dat maar al te goed!

De meest zuivere producten op de markt? We kennen ze als de beste. Hiervoor rekenen we op onze betrouwbare leveranciers uit concerns van over de hele wereld.


Milieuvriendelijke gietvloeren

Dankzij onze focus op duurzaamheid kunnen we onze klanten een ruim, milieuvriendelijk assortiment aan duurzame gietvloeren aanbieden. Termen als ‘life cycle costs’ en ‘duurzame renovatie’ kennen voor ons geen geheimen.

Zo wordt de A-component van de Urban Velvet PU-gietvloer voor 80% uit epoxy of polyurethaan gefabriceerd die niet op aardolie is gebaseerd. Hierdoor heeft onze Urban Velvet gietvloer niet alleen een plantaardige basis, maar hij is ook veilig en natuurlijk.

Daarnaast wordt de olie voor de biopolymeren van een Urban Velvet vloer gewonnen uit een snelgroeiende, eenjarige topische plant die een vrucht draagt. De gebieden waar DRT haar olie haalt, concurreren niet met de landbouw. Hier spelen grotendeels dorre gebieden de hoofdrol, waar planten perfect kunnen groeien, maar waar landbouw uit den boze is.

Ten slotte is de ricinu communis plant ertoe in staat om, met een absoluut minimum aan water, formidabel te groeien. Uit deze vrucht halen we onze biopolymeren. Deze plant heeft slechts 23 dagen water nodig om in leven te blijven. Hij kan maar liefst drie meter hoog worden. Hierdoor heeft de aanplanting en groei geen nadelige gevolgen op het ecologische evenwicht. Iets wat Moeder Natuur zeker zal appreciëren.

Renovatie

Ecologische gietvloer

Zodra u gaat renoveren, wilt u maar één ding: dat alles zo snel mogelijk achter de rug is. Dat begrijpen we maar al te goed. Dankzij onze gietvloeroplossingen krijgt u in een mum van tijd een gloednieuwe vloer, zonder dat u rekening moet houden met intensieve werkzaamheden of oplopende sloopkosten. In maximum 1 week tijd is de klus geklaard. Hierbij proberen we de hoeveelheid stof en vuil tot een minimum te beperken.

Gietvloer vloerverwarming

Onze vloeren zijn trouwens uitermate geschikt voor vloerverwarming. Dankzij de kleinere dikte heeft u altijd de ideale temperatuur in huis of op kantoor. Zit er al vloerverwarming onder uw bestaande vloer? Dan kunnen we deze prima hergebruiken voor uw nieuwe vloer.


Tijd en geld besparen

Een vloervernieuwing bij DRT Vloeren betekent tijd en geld besparen. Doordat we gebruikmaken van een minimale materiaaldikte in onze vloersystemen, hoeft u geen deuren, deurlijsten of vloeren te veranderen. Als dat niet gemakkelijk is!


Een hart voor het milieu

Tijdens onze activiteiten proberen we onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden. Ook zorgen we ervoor dat we zo min mogelijk afval maken. Bovendien geven we uw woning of kantoorpand een duurzame afwerking.

Ontdek hier de verschillende mogelijkheden en toepassingen.

Renovatie

Prijsopgave

Voor een vrijblijvende prijsopgave vul onderstaand formulier in:

  Persoonlijke gegevens
  Aanvullende gegevens

  Showroom
  Antwerpen (B)

  Koolkaai 2
  B-2000 Antwerpen
  België
  @ info@drt.be
  t 0032 32 34 27 37

  Openingstijden

  Di t/m vrij: 14.00 – 17.00 uur
  (voormiddag op afspraak)
  Za: 10.00 – 17.00 uur

  Zaterdag 26 december 2020 is de showroom gesloten!

  In verband met de maatregelen omtrent het coronavirus is de showroom alleen op afspraak geopend.

  Hoofdkantoor
  DRT Vloeren

  Randmeer 6
  5347 JW Oss
  Nederland
  @ info@drt.nl
  t +31 (0)412 642588

  Openingstijden

  Ma t/m vrij 8.30 – 17.00 uur
  (geen showroom)

  Showroom
  ‘s-Hertogenbosch

  Vughterstraat 280
  5211 GR ‘s-Hertogenbosch
  Nederland
  @ info@drtgietvloeren.nl
  t +31 (0)73 6121203

  Openingstijden

  Ma: Gesloten
  Di t/m Vrij: 09:30 – 17:30 uur
  Za: 10.00 – 17.00 uur
  Zo: 12:00 – 17:00 uur
  (Vanaf 12 juli t/m 6 september op zondag gesloten)

  In verband met Covid-19 werken we met slechts 1 persoon bezetting in de winkel te ’s-Hertogenbosch en alleen op afspraak. Gelieve hier rekening mee te houden. Telefonisch zijn we uiteraard volledig bereikbaar voor vragen en advies!

  Op zondag vanaf 12.00 uur bent u van harte welkom om rond te kijken en zelf inspiratie op te doen. Er zijn op zondag geen DRT-adviseurs aanwezig voor adviesgesprekken.

  Shop in shop
  bij Cilo

  Gerritsenweg 11G
  7202 BP Zutphen
  Nederland
  @ info@drtgietvloeren.nl
  t +31 (0)575 512304

  Openingstijden

  Ma: 13.00 – 17.30 uur
  Di t/m Do: 10:00 – 17:30 uur
  Vrij: 10:00 – 21:00 uur
  Za: 10.00 – 17.30 uur
  Zo: 11:00 – 17:00 uur

  DRT Design
  CBW-erkend
  9,5 10
  DRT Gietvloeren Belgie
  2 Beoordelingen
  Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen

  We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.